Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Jag är så sinnessjukt exalterad just nu att jag håller på att sprängas, fy faaaaaaaaan vad jag vill att det ska bli 1 februari nu. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!

Man tager vad man haver.

Herr avokado fick bli dagens snack, gott och fylld med nyttigheter.


Mobilblogggg.

Kalla mig superwoman om du vill, för jag checkade av alla punkterna och nu har jag en såndär löjligt bra magkänsla om att detta kommer bli en grym dag.

Kyckling och äggröra får duga som lunch idag, bra protein och mättande. Har blivit så himla okräsen och lat sen jag börjat jobba såhär, nöjer mig ofta med att bara få något i magen och då blir de ofta att jag tar det som är närmast till hands och någerlund nyttigt.

Dock är helgerna ett STORT undantag - då ser jag alltid till att ta med/köpa en riiiiktigt god lunch som innehåller allt jag är sugen på. Lyyyxkänslorna jublar, mums!

För övrigt, bussbild at your service:


Ha en fin dag lovelies, hugs.

Godmorgon.

 
Trots mina planer på att INTE utmana ödet igår morse så vart det så ändå haha, sprang genom dörren halvsminkad, oborstad och utan laddning i mobilen. Lätt fixat men mindre önskvärt eftersom det är SÅ härligt att lugnt åka hemifrån, shining bright like a diamon från topp till tå och med allt väl nedpackat i väskan. Då är det bäddat för a good day, så dagens lärdom från igår:

- Inte helt välplanerat fröken Kandel, de gör vi inte en repris på idag är du gullig.


Så för att slippa rushen idag så stänger jag datorn och påbörjar min lilla to-do list.
- Måla ett andra lager nagellack.
- Snabbdusch.
- Platta håret.
- Lägga en sotning, lite spänning i vardagen sådär.
- Fixa lunch.

På 50 minuter. Lets go go go!
Puss och kärlek.


Mobilblogg, yiiiiha!

Ja, livet som pendlare är vad det är. Ibland är det mysig egentid och ibland är det bara som en fet pinne i ögat, sjukt onödigt och inte speciellt bekvämt. Men hey hey heeey, kolla vad som sällskapar mig under denna resan:Mjooho-ruuu, så bra har jag det. Musik i öronen på det. Och i magen värmer lunds bästa falafel(?) gjord av lunds trevligaste falafelmaker. Känner ni hur bra de låter? Good, för det är precis så bra de känns. Today is a good day och då älskar jag livet sådär extra mycket. FYI.Nu ska jag luta mig bak och stänga ögonen friends, sömn är precis vad min förkylda kropp behöver efter att ha snörvlat hela dagen haha.
Puss och kraaam.

Börja så smått?

Ja, ni som läst min blogg vet hur velig jag är med det här att blogga. Det hela är en liten cirkus för mig där jag hoppar på och av karusellen lite som jag vill och nu föll lusten på igen mina vänner. Sådär lagom innan jobbet när jag inte kommer hinna göra något vidare IM BAAAACK inlägg, men, im bäck för fan. For now.

Grejen är väl den att nu för tiden jobbar jag ca 70% hos Bianco på Nova lund så när man åker hemifrån vid 11.30 och kommer hem 23.00 så är det inte mycket tid att kompromissa med - ska man äta en lång, mysig frukost eller en kort för att hinna blogga? Lite det senariot är det - för skulle jag försöka kombinera dessa två hade jag glömt att äta haha, sämst multitasking ever alltså.

Men iallafall, jag sitter i mjukiskläderna och myser just nu. Precis ätit en hamburgare - sååååå gott - och tänkte börja fixa mig. Ska ta bussen 12.50 till jobbet eftersom jag börjar 3 idag så får lägga på ett kol så vi hinner åka till halv, är ju inte precis känd för att hantera stress bra när jag ska iväg så låter bli att utamana ödet idag. Så i offfffff, vi hörs ikväll eller något!

Happy wednesday friends, have a great one. :-)