Helgens planer.

Blev upphämtad av Kyra idag vid 2tiden, åkte till Morrisons för att fylla på hennes telefon(och synda lite choklad såklart) och sen vidare hem till henne där vi mötte upp Pia. Tog varsin kopp tea och hade mysigt girltalk, ringde och beställde hostel för mig med inför morgondagen och åt lite lätt lunch.

Fick skjuss hem av Pia och mötte min hostmom i dörren då hon var på språng för att köpa fish n chips, "Would you like some aswell hun?" - behöver jag ens skriva ut mitt svar? Nice surprise en fredag som denna. Så nu ligger jag utslagen på sängen i grov matkoma och samlar kraft för att stryka de sista innan jag drar ikväll, då kan man slappna av under helgen och veta att de inte är ett berg som väntar där hemma. :)

Ska packa mina grejer strax tills Kyra hämtar mig kl 7, det står mellan filmkväll eller bar-runda. Depending on my foodcoma haha! Närå, men Pia mådde inte helt 100% idag så de hänger på hur hon mår ikväll, jag är lika öppen för båda alternativen.

Blir en sleepover för min del och imorgon kommer vi kliva upp tidigt för att åka in till London. Portobello market, Camden market och shopping på oxfordstreet står på schemat innan vi lassar av grejerna på vårt hostel. Fix, middag och fotbollsmatch på någon schysst bar är first up innan vi sätter stegen ut mot londons partyliv - vi är alla så sjuuukt taggade så jag vet att kvällen inte kan bli annat än TVÄRGRYM!

Söndagen är inte riktigt planerad än och vi låter nog våra tillstånd avgöra hur den ska spenderas lol, men pinkberry är standard innan tåget hem.. ;)

Livsuppdatering - check! Hugs fellas."När hjärtat och hjärnan ifrågasätter varandra så är det tecken nog, för när det är rätt så finns där inga tvivel - varken i hjärtat eller hjärnan."

Har haft hemlängtan och varit ganska skör senaste 2 veckorna, mycket händer i mitt liv och ibland är det svårt att smälta allt på egen hand. Så ringde upp pappa på skype igår och pratade i en timme vilket gav mig lugnet och tryggheten jag behövde.

Pappa är bäst att prata med när jag behöver råd eller trasslat till de med någon kille, han har alltid varit den som tagit mig i sin famn när jag gråtit och hållt mig där tills jag lugnat mig igen. Alltid stöttat. Lyssnat. Gett dem bästa råden. Gett mig mod. Igår sa han många kloka saker som redde ut det trassel jag befunnit mig i.

Världens finaste föräldrar.


When you finally get settled into bed

But then just like:

We don't need to rush things, if something's bound to happen - it will happen. In the right time, with the right person and for the best reasons.Frukost


.


Barrunda, nattpromenad, american pancakes, nya klänningar, marknader, middag följt av vinkväll hos vänner, vapiano, bra sällskap och pinkberry.

Ja, rubriken får beskriva min helg. SÅ bra.