Lätta på hjärtat + aupair fakta.Anledningen till att jag är ganska sluten om hur jag kommit hit
, vad jag gör, hur allt är osv. är för att det är MÅNGA personer som visat 0 intresse i att vara vänner tidigare, hör av sig nu när jag flyttat. Människor som pratat skit, ignorerat eller varit totalt likgiltiga mot mig som helt plötsligt ser en chans att "tjäna" på att känna mig, som också vill åka och först då tycker de passar att vara vänner för att få veta mer om hur det är?

- Wait... What?
Sen jag flyttade hit har jag insett värdet i bra, givande människor. Jag är så done med människor som visar 0 uppskattning, men som ändå kommer krypande när de vill ha något. 

Finns så många människor som skulle behöva sätta sig ner med sig själv och tänka efter vad de håller på med. Hur som helst, detta inlägget är ett allmänt inlägg om det och ni som inte förtjänar det - well, varsågod. Detta bjuder jag på.Fick en fråga om jag inte kan berätta lite mer ingående om hur mina dagar ser ut,
var jag bor, vilken orgasination jag åkte med osv. Men eftersom jag är ganska så "privat" ang min hostfamilj, var vi bor, hur vi bor osv så väljer jag att spara lite på detaljerna.

Men jag bor iaf ca 35min söder om London i ett fint och skötsamt område, här bor främst barnfamiljer och hemmafruar vilket känns tryggt och bra eftersom jag kommer från en säker liten by hemma i Sverige.

Jag är oerhört lyckligt lottad när det kommer till hur mina dagar ser ut - keep in mind att det VERKLIGEN INTE ser ut såhär för majoriteten(!!!!).

- Är fri fram till 15.45 då barnen kommer hem, fixar middag till 16.30, städar undan efter mig i köket.
- Går ut och spelar fotboll med barnen(har fotbollsmål i trädgården)/alternativt sätter de sig vid tvn. Stryker kläder i ca 1h framför tvn och vid 19.00 går de upp och duschar och gör sig klara för sängen.
- 19.30 kommer föräldrarna and I'm done. Like I said - I'm soooo lucky!

Jag sökte efter aupair siter på google
och hittade en som kändes seriös(minns inte vad den heter dock då jag raderat min profil) och började maila med familjen jag är i nu - det är den första och enda familjen jag mailade då de kändes så himla rätt. De behövde en ny aupair akut då deras förra var tvungen att åka hem pga av personliga skäl så ca 20 dagar senare packade jag väskorna och åkte.

VILL DOCK POÄNGTERA
att vara oerhört noga med vad det är för familj man åker till, det är såååå många familjer som söker efter en billig städerska som har hand om barnen -> snevriden syn på aupair.

Hoppas det stillar er nyfikenhet en aning, för nu ska jag krypa i säng. HugsKommentarer
Postat av: Linnea

Tack för att du svarade lite, jag är ingen du känner så, så jag ville inte luska eller något. Bara undrar hur du gått tillväga eftersom du verkar ha det så himla bra och fått mig att bli ännu mer sugen nu än innan på att bli au pair :)

2012-04-20 @ 16:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback