Börja så smått?

Ja, ni som läst min blogg vet hur velig jag är med det här att blogga. Det hela är en liten cirkus för mig där jag hoppar på och av karusellen lite som jag vill och nu föll lusten på igen mina vänner. Sådär lagom innan jobbet när jag inte kommer hinna göra något vidare IM BAAAACK inlägg, men, im bäck för fan. For now.

Grejen är väl den att nu för tiden jobbar jag ca 70% hos Bianco på Nova lund så när man åker hemifrån vid 11.30 och kommer hem 23.00 så är det inte mycket tid att kompromissa med - ska man äta en lång, mysig frukost eller en kort för att hinna blogga? Lite det senariot är det - för skulle jag försöka kombinera dessa två hade jag glömt att äta haha, sämst multitasking ever alltså.

Men iallafall, jag sitter i mjukiskläderna och myser just nu. Precis ätit en hamburgare - sååååå gott - och tänkte börja fixa mig. Ska ta bussen 12.50 till jobbet eftersom jag börjar 3 idag så får lägga på ett kol så vi hinner åka till halv, är ju inte precis känd för att hantera stress bra när jag ska iväg så låter bli att utamana ödet idag. Så i offfffff, vi hörs ikväll eller något!

Happy wednesday friends, have a great one. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback