Woop woop.

Allt väl idag readers? Själv är jag fortfarande rent sabb i huvet efter helgen haha, sov 3h och nu lyckas jag inte ställa tillbaka sömnen - så är gaaaanska trött. Sjukt värt iallafall.

Too bad dock att klubben stängdes ner tidigare än vad den skulle, men de va för att en tjej vart knivhuggen  - så jäääkla sjukt, vem fan stabar en tjej? Och detta var en fin membersklubb med vakter som kroppsvisiterade alla som skulle in - men tydligen lyckades dem ju missa något.. Världen är full av idioter alltså.

Käkade lunch på Nando's och tog tuben in till oxfordstreet mainly för att köpa pinkberry, jag skulle kunna äta det VARJE dag utan att tröttna.
( Innan vi köpte de sa jag till honom att "you will f love it, hand on heart, you will regret living 24years without tasting this!" och om jag säger såhär: Han var i smärre extas efter första skeden och upprepade flertalet gånger hur sjukt det var att han missat de - så there you go, KÖP EN PINKBERRY NÄSTA GÅNG NI ÄR HÄR!)

Annars då, det har regnat konstant i 2 veckor. Haft 2 kvällar med uppehåll men annars regnar det iprincip konstant så jag har börjat förstå vad folk menade med att england är regnigt! Men innan jag åkte hem i påskas var det 1,5 månads strålande sol så jag är inte riktigt klok på vad jag ska tycka än..

Nu och käka lite lunch och städa undan lite,
tudddleeesssKommentarer
Postat av: Rebecca

saknar dig, saknar oss! <3

2012-04-25 @ 17:05:34
URL: http://finest.se/hallberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback