Hej, ingen.

Just nu är det ingen som vet om att jag tjuvstartat min blogg så jag skriver till en minst sagt skral publik. Får väl smickra mig själv och säga: DET HÄR ÄR TILL DIG LINNEA, DU ÄR GRYM! DIN BLOGG ÄR BÄST!
Idag har jag suttit ca 3 timmar för att få ordning på designen och allt man ska ordna. Ser jag en kod till spyr jag.

Idag var vi på willy's, åh kära willys. Jag har ett minnen från barnsben när vi var på willys i norrland med mormor, medans de gick runt och strosade gick jag med stora ögon och granskade alla "bigpack" varor. Ni hajjar vad jag menar om ni vart där.
Dunkar med 10liter olja, 5liter philadelphia(?)ost, mega smörpaket. 2 kg bakon, 10liter konserverad frukt och grönt. Jag har alltid fashinerats av mat, det alltid pirrat i magen när man skulle storhandla. Så ni kan ju se framför er lilla linnea går från hylla till hylla och gapar. Det är så stort. Det är så billigt. Ge mig allt. Jag ska älska och vårda det. Haha, fina minnen.

Hur som helst så var vi där, köpte bigpack(vad fånigt det låter, bigpäck jää!) med björnbär och jordgubbar så jag vet någon som druckit smoothies ikväll.
Ska jag komma upp imorgon(mot min vilja) så bööör jag ha lite liv kvar i kroppen, vilket innebär att jag bööör lägga mig. Do i have to? Egentligen inte. Men åhhh jävla skön säng det där, sorry guys. Pussa era mammor från mig :)